Over ons

Wij weten als geen ander hoe leuk het is om kinderkleding te kopen. Maar we weten ook dat dit snel veel geld kan kosten. Wat is er dan leuker dan eerst jouw tweedehands kinderkleding verkopen en met het geld wat je hebt verdient weer nieuwe of tweedehands kinderkleding kopen online? Dit kan nu allemaal op één plek: baby.spullenhandel.nl

Op baby.spullenhandel.nl weet je zeker dat er alleen mensen komen kijken die in kinderkleding en kinderspullen geïnteresseerd zijn. Ben je op zoek naar goedkope kinderkleding kijk dan vooral in onze tweedehands sectie. Maar dit is niet het enige. In ons aanbod hebben wij ook allemaal leuke webshops staan die kun nieuwe babykleding en kinderkleding ook aanbieden op onze site. Zo hebben we voor ieder wat wils, voor iedere smaak en ieder budget. 

Het houdt natuurlijk niet op bij kinderkleding en babykleding. We hebben ook een groot aanbod van tweedehands kinderkamers en babykamers. En ook speelgoed verdient natuurlijk een tweede leven, dus ook hier hebben we een aparte categorie voor. 

Wij willen met baby.spullenhandel.nl bereiken dat je één plek hebt om naartoe te komen voor al je online aan-en verkopen voor jouw kindjes. Een plek waar iedereen terecht kan wat je budget ook is. Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent als dat wij zijn en lekker aan de slag gaat. In ons enthousiasme zou het zomaar kunnen dat we iets over het hoofd hebben gezien. Loopt er dus iets niet lekker of heb je een op- of aanmerking voor ons? Dit horen wij graag! Hier kun je contact met ons opnemen en wij proberen je zo snel mogelijk te helpen! 

Veel plezier met shoppen en verkopen! 


Over spullenhandel.nl

Wij zijn een jonge ondernemersgroep met veel kennis van online marketing en webdesign. Onlangs hebben wij het project "spullenhandel.nl" gelanceerd.  Wij vinden dat je op de handels websites van tegenwoordig vaak de draad kwijt raakt omdat er zoveel wordt aangeboden. Om dit te beperken hebben wij specialistische handelsplaatsen in het leven geroepen. Onder elk onderwerk mogelijk richten we een .spullenhandel domein en handelsplaats op zoals je nu baby.spullenhandel.nl bezoekt.

Zoals je kunt bedenken hebben we daardoor eindeloos veel mogelijkheden en onderwerpen. Dit kunnen we niet alleen en dit is de reden dat we deze websites in een franchiseformule hebben geplaatst. Wij zijn dus met regelmaat op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn om hun hobby om te zetten in een handelsplaats en hier het maximale uit te halen. 

Wij werken hard en zijn ambitieus, en verwachten dit ook van jou! Ons doel is de allergrootste online Franchiser te worden en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Om dit te bereiken houden wij de kosten en fee's bescheiden waardoor het voor jou super aantrekkelijk is om mee te groeien in onze succesvolle onderneming!

Wil jij ook een eigen Spullenhandel en deel uit maken van de Spullenhandel familie? Leuk! Kijk dan even hier, wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek en een kopje koffie om alle mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.