Baby spullen kopen

Voor de kopers

Baby Spullenhandel is een website waarop zowel nieuwe als tweedehands artikelen op worden 'verhandeld'. Zowel particulieren als zakelijke verkopers kunnen hier hun baby artikelen aanbieden. Op deze website worden alle baby gerelateerde artikelen verkocht. Denk hierbij aan jongens als meisjes kleren, baby spullen voor onderweg zoals autostoeltjes en kinderwagen maar ook alle artikelen die je nodig hebt voor de verzorging van je baby in huis. 

Juist door dit voor meerdere partijen beschikbaar te stellen kun jij als particulier kiezen om een artikel nieuw of tweedehands aan te schaffen, geheel naar wens of budget.

Een gratis account aanmaken!

Het begint allemaal met het aanmaken van een gratis account. Je kunt al direct inloggen door gebruik te maken van social media als facebook of twitter maar je kunt ook het registratieproces doorlopen op de website. Door een account aan te maken heb je meteen beschikking tot je eigen dashboard waarop je alles kunt bijhouden wat nodig is. Welke producten je hebt gekocht, welke zijn betaald, wat is er al verzonden en je kunt een eigen wishlist opstellen van alle artikelen die je wilt hebben. Misschien overbodig om te zeggen maar jouw gegevens blijven alleen in ons beheer en we zullen deze niet doorgeven aan derden.

Hoe schaf ik een product aan?

  • Kies het product wat je wilt en voeg dit toe aan je winkelmandje
  • Bestel het product zoals je gewend bent online
  • Je betaalt jouw product meteen met ideal
  • De verkoper verzendt het product

Heeft baby.spullenhandel iets met mijn producten te maken?

Wij van baby.spullenhandel hebben een platform opgezet om verkopers en kopers samen te brengen. Zakelijke verkopers moeten bij ons een fee betalen zodat wij zeker weten dat we serieuze verkopers op onze website aantrekken. Wij selecteren dus, plaatsen en zorgen voor een zo een groot mogelijk aanbod.

Het daadwerkelijke aanbod en de verzending van deze producten ligt bij de verkoper. Heb je vragen over je bestelde product of is er iets niet naar je zin dan vragen we je contact op te nemen met de verkoper en samen aan een oplossing te werken.

Heb je nog vragen of zijn er dingen niet duidelijk betreffende de website dan vragen we contact op te nemen via dit contactformulier